Fisketure

FLS Fiskeklub benytter sig primært af en af Øresunds bedste turbåde; Sandmanden, som i sommermånederne sejler ud fra Vedbæk havn og resten af året fra Helsingør Nordhavn – der kan på båden max. være 12 deltagere.

Indtil vi har verificeret bestilling via nedenstående foregår til- og framelding uændret via: Carsten Gjaldbæk: 3093 1309 cgj@flsmidth.com

Prisen for fisketure i 2021 er for medlemmer 200 kr.
Vil du have et ikke medlem med, kan det lade sig gøre, hvis der er plads 14 dage inden afgang.
Prisen for et ikke medlem er i 2021 250 kr.

Framelding : Skulle det være nødvendigt at melde fra, skal det ske senest 7 dage inden turen.
Hvis afmeldingsfrist er overskredet eller man ikke dukker op til turen, betales turprisen alligevel.

Der er i 2022 indført nye torskekvoter og der må i perioden april til december, kun fanges en enkelt torsk.

Derfor er der på nuværende tidspunkt “kun” arrangeret nedenviste 3 fisketure.

Venligst kontakt Carsten Gjaldbæk hvis du har en ide om en “alternativ” fisketur, vi kan arrangere i 2022.

Fisketure 2022:

Nr. 1 Fladfisk + 1 torsk – Søndag den 01. maj kl. 7.30 til 12.30 med Sandmanden fra Helsingør Nordhavn

Nr. 2 makrel + 1 torsk – Søndag den 21. august kl. 7.30 til 12.30 med Sandmanden fra Helsingør Nordhavn

Nr. 3 Fladfisk + 1 torsk – Lørdag den 15. oktober kl. 7.30 til 12.30 med Sandmanden fra Helsingør Nordhavn

———————————

Brug oversigten herunder for at melde dig til.

Månedligt Ugentligt Dagligt Liste
No event found!